Siemenet laidasta laitaan Lapualta

Siemenpakkaamomme myy laadukkaita siemeniä monipuolisesti. Valikoimaamme kuuluu useita Suomessa harvinaisten lajikkeiden siemeniä, joita on vaikea löytää muualta. Peruslajikkeisiimme kuuluvat ohra, kaura, vehnä, ruis, nurmikasvit ja herne. Meiltä saat myös Englannissa ja Ruotsissa suosittua ja Suomessa harvinaista kevätruisvehnää viljasäilörehuksi. Tutustu myös uutuustuotteeseemme maanmuokkaajaretiisiin sekä lupiineihin.

Uutuustuote maanmuokkaajaretiisi parantaa ja lannoittaa maata

Meiltä saat myös maamuokkaajaretiisin kylvösiemeniä. Se on tehokas maanparannuskasvi esim. perunapelloille. Lajikkeen ainutlaatuinen ominaisuus on sen paalujuuri, joka kasvaa lähes metrin syvyyteen. Kasvi on kaksivuotinen, mutta Suomessa käytännössä yksivuotinen.

Maamuokkaajaretiisi toimii myös kerääjä- ja viherlannoituskasvina sekä ravinnepumppuna. Se kerää ravinteita ja varastoi ne juurimukulaan sekä siirtää ravinteita syvemmältä maaperästä pintakerrokseen. Maamuokkaajaretiisiä saat Suomessa ainoastaan meiltä ja toiselta viljelijältä.

Lupiinit kaikkiin tarpeisiin

Viljelemme itse sinilupiinia (Lupinus angustifolius), joka on yksivuotinen lupiineihin kuuluva ruoho ja hyötykasvi. Sitä voi käyttää kylvösiemenenä ja soijan korvikkeena. Lisäksi tuomme kelta- ja sinilupiinien siemeniä Englannista ja Puolasta. Sinilupiini on erinomaista rehua naudoille. Rehuksi käytettävä sinilupiini on eri kasvi kuin tienpenkoilla kasvava luonnonvarainen, myrkyllinen lupiini.

Ota yhteyttä  ja kysy lisää siemenistämme!